column

Wist je dat...

Wist je dat...

01-01-2020

• Colon in Balance iedereen een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2020 wenst? • Zij sinds 21 oktober in Nuland is gevestigd? • Zij al 15 jaar dé darmexpert is in combinatie met haar eigen ontwikkelde Emotional Release Methode?


• Dit ervoor zorgt dat juist de reiniging op een veel dieper niveau plaatsvindt?
• Deze behandeling werkt bij 70% van al je lichamelijke klachten zoals: obstipatie, migraine, menstruatieklachten, vermoeidheidsklachten, prikkelbaar darm syndroom, spastische colon, misselijkheid, huidklachten, niet kunnen afvallen, hoge bloeddruk, schimmelinfecties, slecht slaapritme en ook psychische klachten als depressie, geïrriteerdheid en lusteloosheid?
• Je online kunt reserveren via www.coloninbalance.com?
• Je tot 1 februari 15% korting krijgt op een kuurbehandeling bestaande uit 3 behandelingen?

oor wie nog niet weet wat darmspoelingen zijn….

Darmspoeling is het badderen van je lichaam van binnen. Gefilterd warm water gaat met een hele lichte druk via een toevoerslang op een canule (buisje) je lichaam in via je kringspier en daar voel je helemaal niets van. Op het moment dat je aandrang voelt, verlaat het water met oude fecaliën (poepresten) je lichaam. Via een afvoerbuis stroomt het rechtstreeks naar de riolering, dus je ruikt, hoort en ziet niets. In 45 minuten is dit een proces waarbij steeds opnieuw het schone water naar binnen gaat en afvalwater naar buiten.

Aan het eind van de behandeling krijg je nog een halve liter water met goede bacteriën binnen die de eerste aanmaak van je darmflora helpt te herstellen. Juist doordat de flora verstoord is, hebben heel veel mensen darmklachten. Door een goede reiniging en aanvulling van goede bacteriën help je het lichaam weer in balans te komen.

Kitty Wolf is al 15 jaar ‘poepdokter’.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut, is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al 15 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Kijk voor meer uitleg op mijn website www.coloninbalance.com of bel met 06-52 06 36 42. Ik sta je graag te woord tijdens het telefonisch spreekuur tussen 15.00-16.00 uur (met uitzondering van woensdag).

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).