column

Voetreflextherapie!

Voetreflextherapie!

01-01-2020

Voetreflex Plus kan ingezet worden bij een diversiteit aan klachten, een aantal voorbeelden zijn:
- Hoofdpijn - Rugklachten
- Hormonale klachten - Burn-out
- Spijsverteringsklachten - Kinderen die moeite hebben met veranderingen Voetreflexzone therapie is een veilige methode, die niet alleen naar de klachten (de symptomen van de verstoring) kijkt, maar probeert de oorzaak te ontdekken. Door inzicht te krijgen in welke gebieden de onbalans zich manifesteert en de klachten bij de bron aan te pakken, wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. Sinds dit voorjaar is de zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Je bent van harte welkom!

Om kennis te maken met onze therapeute en de behandeling heeft Ms More een aanbieding! Je ontvangt nu € 10,- korting op de eerste behandeling, deze is normaal € 55,- maar nu voor € 45,-!

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel ) 073-2110010 info@msmore.nl www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).