column

“Werken vanuit je talent is het beste wat je voor jezelf kunt doen”

“Werken vanuit je talent is het beste wat je voor jezelf kunt doen”

01-01-2020

Voel jij je niet meer gelukkig met je huidige werk? En wil je op zoek naar werk dat écht bij jou past? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan met Coach Caro en kom erachter of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Voelt je werk niet zinvol meer en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Weet je niet zo goed welke richting je op wil? Coach Caro helpt je te ontdekken wat voor werk het beste bij jou past. Of hoe je met meer energie en plezier naar je huidige werk kan gaan. In 6 gesprekken en op maat gemaakte opdrachten word je uitgenodigd jezelf beter te leren kennen en te ontdekken hoe je weer gelukkig wordt in je werk en leven.

Coach Caro biedt ook begeleiding aan mensen met een burn-out. Samen, gaan we op zoek naar een nieuwe balans werk/privé.

Naast loopbaancoach, is Carolina ook opgeleid als natuurcoach en mindfullness trainer, deze expertise gebruikt ze in al haar trajecten.

Voor meer info: www.coachcaro.nl, info@coachcaro.nl 06 52633681

Clarastraat 70 | 06 52633681 info@coachcaro.nl | coachcaro.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).