bruisende zaken

Een unieke carnavalsoutfit voor jong en oud

Een unieke carnavalsoutfit voor jong en oud

01-02-2020

Ben je op zoek naar een leuke carnavalsoutfit? Loop dan eens binnen bij ’t Oetelhuukske. Deze carnavalswinkel heeft veel handgemaakte spullen die je niet snel ergens anders zult vinden. “We focussen heel bewust op rood-wit-geel, jassen en kielen, daar ligt onze kracht”, aldus eigenaresse Marjolein Kerste.

“Het is druk maar ook heel gezellig!”

De winkel van 325 m2 staat bomvol en nodigt uit om lekker uitgebreid rond te snuffelen. “We hebben alle strass- applicaties van Strassberry, evenals allerlei epauletten en emblemen; de laatste niet alleen van de Oeteldonksche Club maar ook naar eigen ontwerp.” Ook hoeden en sieraden in Ibiza-stijl, Knillis-beelden, Oeteldonks bier, Oeteldonkse stroopwafels en zelfs pakjes en sjaaltjes voor honden mogen niet ontbreken. “Nieuw dit jaar zijn de mooie kieljassen, daarmee zie je er net wat gekleder uit dan met een gewone kiel.”

Op maat

“Vanaf 39,95 euro koop je bij ons opgepimpte colberts, maar je kunt ook je eigen jasje meenemen naar onze winkel en ter plekke kijken waarmee je deze op wilt leuken. De emblemen zetten we er desgewenst tegen betaling op en strass-applicaties brengen we gratis aan. Wat je ook wilt, we kunnen bijna alles op maat maken doordat we kunnen putten uit een schat aan stoffen, linten en andere materialen. Steeds meer mensen uit omliggende dorpen weten ons bijvoorbeeld te vinden om hun Brabant- jas op te pimpen.”

Het goede doel

’t Oetelhuukske zet zich tevens in voor het goede doel. “We verkopen dit jaar oner andere emblemen voor Stichting Hartekind, de opbrengst gaat naar kinderen met een hartafwijking.” Marjolein zit nog vol nieuwe ideeën. “In het carnavalsweekend verkopen we bijvoorbeeld speciaal carnavalsgebak. We willen de mensen blijven verrassen.”

Topdrukte

Op het moment dat we Marjolein spreken, zit ze tot over haar oren in het werk. “Het is keihard werken maar gelukkig vind ik het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Na de carnaval hebben we een weekje vrij om even bij te tanken, daarna gaan we vol energie weer aan de slag voor het nieuwe seizoen!”

Carnavalswinkel ‘t Oetelhuukske MGR. Diepenstraat Den bosch 06-20278465 | www.oetelhuukske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).