bruisende zaken

DARMSPOELINGEN wel of niet gezond voor u?

DARMSPOELINGEN wel of niet gezond voor u?

01-03-2020

In deze column wil ik u graag uitleggen wat mijn visie is en wellicht kunt u zich hierin vinden. De vragen die ik al 15 jaar krijg als ik zeg wat ik doe is: Maar hoe gaat dat dan? En waarom? En doet het pijn? En welke mensen laten dit doen? Is dat niet vies?

Kitty Wolf is al 15 jaar ‘poepdokter’.

Ik zal u als lezer antwoord geven op bovenstaande vragen in Jip en Janneke-taal. U snapt dat ik niet alles 100% kan uitleggen in een kleine column, wel het belangrijkste om u te inspireren om verder te kijken wat het voor u kan betekenen.

U ligt na een grondig intakegesprek op een behandeltafel met ontbloot onderlijf met een handdoek om u heen. Na het voelen van de buik krijgt u een dun buisje in uw kringspier en via een toevoerslang gaat schoon warm en gefilterd water uw dikke darm in. Zodra u aandrang krijgt gaat het water met afvalresten via dat dunne buisje, via een afvoerslang naar het apparaat en via het kijkvenster verlaat het uw lichaam.

Dit proces zorgt ervoor dat ziektes minder snel kans maken. De darmflora blijft juist in balans en wordt niet verstoord zoals tegenhangers beweren. Als je niet spoelt, dan raakt de flora juist verstoord waardoor je sneller kans hebt op ziektes.

Het is een pijnloze behandeling. Het dunne buisje gaat met bevochtigingsgel naar binnen op de uitademing. En voor de hele strakke kringspieren gebruik ik kindercanules want vanaf 6 jaar zou je theoretisch kunnen spoelen.

Darmspoelingen zijn absoluut geen wondermiddel maar het is in mijn ogen de best mogelijke eerste stap om uw gezondheid weer te herwinnen als u lichamelijke of psychische klachten heeft. Ik adviseer altijd om in overleg te gaan met uw eigen gevoel en als uw gevoel positief is, dan hoor ik u graag via 06-52063642 of u stuurt mij een mail naar kitty@coloninbalance.com.


Kitty is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut, is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al 15 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Kijk voor meer informatie op www.coloninbalance.com

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).