column

You deserve some me-time!

You deserve some me-time!

01-05-2020

Toe aan wat tijd voor jezelf? Breng eens een bezoek aan CloudSeven Studio in Vught. Je kunt hier terecht voor een floatsessie, diverse massages maar ook je nagels worden hier volop verwend!

Voor echte ontspanning!

Floaten

De temperatuur van het water is verwarmd op 35,5 °C, gelijk aan je lichaamstemperatuur. Je lichaam merkt daardoor al snel niet meer welke delen van je lichaam in contact zijn met het water en welke niet. Dit geeft je het gevoel dat je zweeft, waardoor je lichaam totaal kan ontspannen. En er is meer, want het water waarin je drijft, bevat 500 kilo magnesiumzout.

In de hectiek van alle dag vergeten we vaak even te ontspannen. Maar juist op die momenten is het extra belangrijk om even een momentje voor jezelf in te plannen. Een massage is hier uitermate geschikt voor. Ervaar pure ontspanning en rust tijdens een ontspanningsmassage maar ook een bindweefselmassage of voetreflexmassage behoort tot de mogelijkheden.

Bij CloudSeven leggen we je graag in de watten. In dit geval gaat het om extra aandacht voor je handen en nagels. De focus ligt op een ontspannen moment voor uzelf. Bij CloudSeven hebben we diverse behandelingen voor je handen en nagels, zoals een spa manicure, het zetten van builder gel/powergel nagels of mooi gelakte nagels met gellak. Wij zorgen ervoor dat je weer met verzorgde handen de deur uit gaat.

 

Even wat extra aandacht voor jezelf, hoe fijn is dat? Team CloudSeven staat voor je klaar!

CloudSeven Studio | Relax - Refresh - Recharge | Helvoirtseweg 130 Vught | 073-8509446 | recharge@cloudsevenstudio.com | www.cloudsevenstudio.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).