bruisende zaken

Mode voor iedere vrouw

Mode voor iedere vrouw

01-03-2020

In 2015 werd Boetiek Gaya geopend door Mathilde de Werdt, waar zij exclusieve, draagbare damesmode verkoopt.

Op deze dagen ontvangt u bij uw aankoop een leuke attentie!

Voor elke gelegenheid

“Onze collectie bestaat uit exclusieve merken die je niet zo snel ergens anders zult vinden zoals Aventures des Toiles, Elsewhere, Masai, Maloka, NöR, Ophilia, Sani Blu, Simclan, Vetono, Zeitlos , Zilch en Yellow Label. Ze hebben allemaal verschillende stijlen
- van heel kleurrijk en uitbundig tot ingetogen en neutraal
- maar hebben met elkaar gemeen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en beschikken over een uitstekende pasvorm.”

Een complete outfit

“Uiteraard hebben we ook onmisbare basics als shirts van Slippely, broeken voor elke maat en ieder figuur van Anna Montana en panty’s van Kunert. Kleding is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 48 en +size 1 t/m 7. Daarnaast verkopen we bijpassende accessoires zoals handgemaakte sieraden van Zsiska, tassen van Sticks & Stones en een uitgebreide collectie sjaals om de outfit compleet te maken.”

Persoonlijk advies

In de ruime, overzichtelijke winkel kun je op je gemak rondkijken. “Desgewenst nemen we graag de tijd om een passende outfit voor je samen te stellen, onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is leuk om iemand enthousiast te maken om eens iets anders te proberen. Wij zeggen altijd ‘gewoon passen’, dan zie je pas wat kleding met je doet. Vaak zijn mensen dan blij verrast.”

Ook buiten de openingstijden

Klantvriendelijkheid staat bij Boetiek Gaya voorop. “Om die reden kun je bij ons ook op afspraak buiten de openingstijden terecht. Een vriendinnenavond behoort eveneens tot de mogelijkheden. Lekker privé shoppen met je beste maatjes. Wij zorgen voor een gezellige happening!”

Boetiek Gaya bestaat vijf jaar Dat gaan we vieren met de volgende activiteiten: Vrijdagavond 13 maart 19.00 uur ‘Ladies Night’ met medewerking van een visagiste.

Zaterdag 14 maart vanaf 10.00 uur Kleurstyliste aanwezig.

Zondag 15 maart vanaf 13.00 uur is de winkel geopend.

Modeshow om 14.00, 14.30 en 15.00 uur.

Boetiek Gaya | Schoolstraat 14 Rosmalen | 073-6897723 | info@boetiekgaya.nl | www.boetiekgaya.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).