bruisende zaken

Gastvrij genieten

Gastvrij genieten

01-04-2020

Sinds september 2018 zijn Andreas Clement en Astrid de Gruijter de trotse eigenaren van café-restaurant Onsz Gereij. In de gezellige dorpsboerderij aan de Kruisstraat 38 in Rosmalen (Kruisstraat) ontvangen zij gasten die er terecht kunnen voor koffie met gebak, lunch, diner of een lekker drankje.

Kijk voor de laatste nieuwtjes op de Facebookpagina van Onsz Gereij

Kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij Onsz Gereij waar de Brabantse gezelligheid hoogtij viert. De keukenbrigade zorgt er met veel creativiteit voor heerlijke gerechten, terwijl het bedienend personeel de gasten met een grote glimlach van dienst is. Een tafeltje reserveren kan via Bookdinners.nl of via info@onszgereij.nl.

Genieten

Een blik op de lunchkaart leert dat er volop te genieten valt van lekkere broodjes, soep, salades en tosti’s. Ook de dinergerechten – variërend van voorgerechten als carpaccio en sashimi tot hoofdgerechten als spare ribs en varkenshaas - zijn niet te versmaden. En ook aan de kinderen wordt gedacht! De toetjes ten slotte, zijn ook om op te vreten zo lekker... Voor tijdens de borrel heeft Onsz Gereij diverse lekkere snacks en plankjes met kaas-, vlees- en bittergarnituur.

Feestje

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, huwelijksjubileum of bedrijfsfeest? Onsz Gereij is uitermate geschikt voor een goed feestje. Ook als u een plek zoekt om te vergaderen, is dit ‘the place to be’. Ga langs of neem telefonisch contact op en informeer naar de talloze mogelijkheden.

Medewerkers

Voor de avonden/weekenden is Onsz Gereij nog op zoek naar leuke enthousiaste medewerkers met ervaring in de horeca of die gewoon zin hebben in een uitdaging. Sollicitaties met korte motivatie en cv kunnen naar info@onszgereij.nl.

 

Onsz Gereij | Kruisstraat 38 Rosmalen | 073-8887816 | info@onszgereij.nl | www.onszgereij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).