bruisende zaken

Dé interieurspecialist           in Nuland

Dé interieurspecialist in Nuland

01-04-2020

Esther Korsten-Meijer groeide op in een ondernemersgezin. 40 jaar geleden startten haar ouders met de verfspeciaalzaak. Het assortiment werd in de loop der jaren stapsgewijs uitgebreid. Tegenwoordig kan er dan ook gesproken worden van een volwaardige interieurwinkel. Sinds 1990 staat Esther zelf aan het roer van deze succesvolle winkel, die sinds 2012 de naam Meijer Colors@Home draagt.

Wij geven ook interieuradvies bij jou thuis!

Totale woninginrichting

Esther ontwikkelde een eigentijdse winkel, waar met oog voor detail en kennis van zaken wordt gewerkt aan de perfecte woninginrichting voor jou. Meijer Colors@Home levert een totaalconcept. Het aanbod bestaat o.a. uit raamdecoratie, gordijnen, vloeren, karpetten, buitenzonwering, horren, verf en behang. Allen op maat gemaakt. In de sfeervolle winkel krijgt je volop inspiratie en een goed beeld hoe het er thuis uit kan zien.

Uitgebreide services

Om te zorgen dat je helemaal tevreden bent kunnen zowel Esther als medewerkster Belinda vrijblijvend bij je thuis langs komen om een goed advies te geven. Er wordt gekeken naar de ruimte, licht inval, uw stijl. Na het maken van keuzes zullen de producten bij je worden ingemeten, om vervolgens te leveren en perfect te plaatsen.

Ervaar het genot

Wist je dat dit alles niet eens duur hoeft te zijn? Belinda en Esther geven graag een passend woningstofferingsplan en helpen je van A tot Z bij het uitzoeken van het droominterieur van je woning. Je bent van harte welkom in de winkel om ideeën op te komen doen.

Kom eens langs en laat je inspireren voor het droominterieur van jouw woning!

Prins Bernhardplein 12 Nuland | 073 532 4767 | info@meijernuland.nl | www.meijernuland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).