bruisende zaken

GardenSense: De leverancier van kwaliteit kunstgras!

GardenSense: De leverancier van kwaliteit kunstgras!

01-04-2020

Waar bedrijven, instellingen en overheden steeds vaker kiezen voor kunstgras, is ook de particulier het natuurlijke gras aan het vervangen door dit exclusieve product. Wij van Garden Sense vinden dit een begrijpelijke ontwikkeling. Kunstgras biedt zoveel voordelen en mogelijkheden! Het is tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden.

10% KORTING OP KUNSTGRAS PROMOCODE: BRUIST geldig in de maanden april en mei 2020

Een familiebedrijf met jarenlange ervaring en kennis

Het familiebedrijf Garden Sense Kunstgras Brabant is in 2007 opgezet. Onze vakman John heeft in de afgelopen jaren al heel wat klanten voorzien van een prachtige kunstgrasmat. Bij mensen thuis in de tuin of op het balkon, bedrijven, sportveldjes, scholen, 20m2 of 225m2... John heeft veel ervaring opgebouwd, waardoor hij de fijne kneepjes uit het vak kent. Die aandachtspuntjes maken dat uw kunstgras perfect geïnstalleerd wordt en u er lang van kunt genieten. Daarnaast geven John en Yoni goed advies om het kunstgras zelf te installeren. Met een paar goede tips over kunstgras komt u al een heel eind. Gedurende het proces staan wij u graag telefonisch te woord, en mocht het echt niet lukken, kunnen wij alsnog bij u langskomen om het in orde te maken.

Service en kwaliteit hoog in het vaandel!

Juist om die reden mogen wij ons erkend 5-sterren specialist noemen! Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed begin is het halve werk. We laten ons beoordelen, waarbij de NPS score meter gebruikt wordt. In de meter kunt u ziet welke score wij ontvangen van mensen welke u voor gingen. Benieuwd naar de ervaringen van onze service en de kwaliteit van ons kunstgras? Bekijk de diverse beoordelingen welke gegeven zijn via het 5-sterren specialisten keurmerk of de ervaringen met kunstgras, welke wij via onze site ontvangen.

Bezoek onze kunstgras showtuin in Oirschot

In onze reeds uitgebreide showtuin hebben wij alle soorten kunstgras uit ons assortiment liggen. Kom vrijblijvend bij ons langs, voor een lekker kopje koffie en een advies op maat. Daarnaast kunt u kiezen om het kunstgras zelf te leggen of gebruik te maken van onze kunstgras aanlegservice.

Leg nu je kunstgras AAN! Maak gebruik van de BRUIST Deal

John en Yoni van de Wal | Geeneindseweg 2, Oirschot | Noord-Brabant, Nederland | 06 14 46 03 55 | info@gardensense.nl | www.gardensense.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).