bruisende zaken

Ons Kindbureau verbindt opvang met onderwijs

Ons Kindbureau verbindt opvang met onderwijs

01-05-2020

Ons Kindbureau biedt dag- en buitenschoolse opvang en peuter-arrangementen. Kinderen van 0 tot 14 jaar kunnen terecht op 8 locaties in Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch en Vlijmen. Wij doen er alles aan om expert en autoriteit te zijn in een doorgaande ontwikkellijn van het kind. Daarom werken we nauw samen met onderwijs en ouders. Samen beheersen we de kunst van optimaal opgroeien!

kinderopvang van 0-14 jaar in Rosmalen, ’s-Hertogenbosch en Vlijmen

Als ouder ben je niet de enige die zich bezighoudt met de ontwikkeling van je kind. Naast thuis, brengen kinderen namelijk enorm veel tijd door op school en op de opvang. Ook leraren, pedagogisch medewerkers en andere medewerkers van kindcentra (kc) hebben een grote rol in de opvoeding en ontwikkeling van ieder kind.

Wij zijn uw partner. We staan náást de ouders en andere verzorgers waar het gaat om de ontwikkeling. Daarbij is oog voor de behoefte van ieder kind, maar ook voor de behoeften van de ouders. We denken mee, adviseren en ontzorgen waar dat kan. We zijn volwaardige partners in het opgroeiproces van je kind.

Verbinding is hierbij een sleutelwoord. Verbinding tussen ouders, kinderen, school en opvanglocaties. Maar ook verbinding met andere partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling, zoals verenigingen, gemeente en zorgpartijen.

Kies de locatie die bij jullie past

www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 85 111 55 | Spirealaan 8, Rosmalen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).