Column Kitty Wolf

“Yes, ik mag weer naar buiten!”, zegt tante Kak

“Yes, ik mag weer naar buiten!”, zegt tante Kak

01-05-2020

Na een aantal weken thuis te hebben doorgebracht, wellicht gewandeld, gefietst of toch ‘gewoon’ gewerkt, mogen we misschien binnenkort wel weer langzaam het leven hervatten met nieuwe bewuste veranderingen. We hebben veel informatie gekregen over hoe we het immuunsysteem aan moeten sterken, zeker nu.

Dat vitamine C in combinatie met D3 en zink wel heel belangrijk is en onderzocht wordt hoe dit Coronapatiënten sneller kan helpen met het genezingsproces. Wat ik aan deze informatie graag toe wil voegen is dat het o zo belangrijk is dat de darmwand de voeding ook kan opnemen! We douchen ons (bijna) dagelijks, poetsen onze tanden gemiddeld 2 keer per dag. Maar onze darmen ledigen we gemiddeld 1 keer per 3 dagen. Je bent 1 van de gelukkigen als je 1 keer per dag kunt. Maar je eet wel 2 tot 3 maaltijden per dag. Theoretisch zou je dan ook 2 tot 3 keer moeten ontlasten. Hetgeen je eet verlaat theoretisch 24 uur later je lichaam. Dit is maar voor weinig mensen weggelegd. Dus als je 1 keer per dag kunt, houd je dus afval van 1 tot 2 maaltijden in je darmen. Net als de tandarts die halfjaarlijks de tandplak van je tanden verwijdert, zo verwijder ik halfjaarlijks je darmplak van je dikke darmwand. Na een goede reiniging voel je je als herboren. Je huid straalt, je bent helder van geest, je concentratievermogen is beter en je voelt je opgeluchter en slanker dan ooit. Waarom? Omdat je lichaam gezonder is geworden. Er kan 3 tot 17 kilo in de darm achterblijven. En dat zegt niets over of je dik of slank bent.

Wil je je immuunsysteem aansterken door middel van darmspoelingen en vervolgens de juiste voeding tot je nemen? Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar 06-52063642. Voor een kijkje in de darm met darmplak? www.coloninbalance.com

Kitty Wolf is al 15 jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut, is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al 15 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Bel 06-52063642

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).