Bruisende zaken

ms more! houdt je mooi

ms more! houdt je mooi

01-05-2020

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam, handen en voeten. Maar weet je dat je bij Ms More niet alleen voor behandelingen terecht kunt maar dat wij ook een winkel hebben?

Daar verkopen we onze heerlijke en fijne verzorgingslijn van ons huidverbeteringsmerk Alpha-H Concentraded Skincare. Een uitgebreide lijn met producten voor ieder huidtype en zelfs voor de meest gevoelige huid.

Jij gaat de deur toch niet uit zonder een mooie make-up?

Daarom hebben wij in ons assortiment gekozen voor een natuurlijke en minerale make-up van BellaPierre. Vind je het moeilijk om te bepalen wat het beste bij jou past? Dan kun je ook een gratis make-up advies bij ons inplannen.

Haarverzorgingsproducten, föhns, stylborstels, hand- en nagelverzorgingsproducten, je vindt het allemaal in onze winkel. Ook hebben wij zeer mooie, trendy sieraden voor een betaalbare prijs, ook heel leuk om als kado te geven.

Onze dames staan klaar voor jou om je zo goed mogelijk te adviseren, dit alles onder het genot van een heerlijke kop koffie. Om jou zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan is het ook mogelijk om een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor jou hebben.

Wil je iemand iets gezelligs geven maar weet je niet wat?

Dan kun je ook nog kiezen voor een kadobon, uiteraard feestelijk verpakt! En we wisselen zo nu en dan met leuke styling creaties, tassen of hoedjes, je kunt het zo gek niet bedenken.

Zien wij jou binnenkort in onze sfeervolle salon?

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel) | 073-2110010 | info@msmore.nl | www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).