column

Wij geven jouw handen een prachtige, glanzende en verzorgde look!

Wij geven jouw handen een prachtige, glanzende en verzorgde look!

01-06-2020

Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels of gelnagels. Deze kunstnagels van acryl of gel kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels?

Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels doorgroeien. Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wil maken.

Jouw kunstnagels of natuurlijke nagels worden gelakt met een gellak van O.P.I. of Pink Gellac en heeft een lang houdende kleur met intense hoogglans. Gellak draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Gan dan voor gellak, ook ideaal voor bruidjes.

Jouw favoriete kleur blijft minimaal 2 weken perfect glanzend zitten. Gellak is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.
 

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. Sinds dit voorjaar is de zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

 

Je bent van harte welkom!

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel) | 073-2110010 | info@msmore.nl | www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).