bruisende zaken

Deze maand stellen wij u voor aan: Wittering.nl

Deze maand stellen wij u voor aan: Wittering.nl

01-06-2020

Bij Wittering.nl staat de ontwikkeling van het kind centraal. Kinderen leren meer, wanneer ze zelf ervaring op kunnen doen in de fysieke wereld. Je leert dus door het mee te maken, door het te zien en te voelen, door je zintuigen optimaal te benutten. Door kinderen uit te dagen en een prikkelende omgeving, zowel binnen als buiten, komt motivatie om te leren en te groeien van binnenuit!

‘Bij Wittering.nl staat de ontwikkeling van het kind centraal’

Kinderopvang en onderwijs moeten gastvrij, veilig, flexibel en betrouwbaar zijn. We werken volgens heldere afspraken en streven naar opvang en onderwijs van de hoogste kwaliteit. Het is ook een plek waar kinderen zich vrij kunnen voelen en groeien. Waar ze kunnen ontspannen, samen eten, nieuwe vrienden maken en hun talenten ontdekken. Een tweede thuis waar ze echt gezien worden en aandacht krijgen.

We zien de kracht van onze professionals, die elke dag met enthousiasme klaar staan voor de kinderen én voor hun ouders. Met liefdevolle zorg en vol inspiratie gaan zij samen op avontuur. Op weg naar zelfstandigheid. Onze medewerkers bieden kinderen dagelijks een veilige én uitdagende plek, waar ze net als thuis zichzelf kunnen zijn en waar, anders dan thuis, altijd andere kinderen zijn om mee te spelen.

Wat kan Wittering.nl u bieden?
• Unit 1: Dagopvang 0 t/m 4 jaar + Peuterarrangement 2,5 t/m 4 jaar
• BSO: Buitenschoolse opvang 4 t/m 13 jaar
• Unit 2 t/m 5: Basisonderwijs 4 t/m 13 jaar (Unit 5 t/m 15 jaar)

Spirealaan 8, Rosmalen | www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 8511155

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).