bruisende zaken

Wat een verschil!

Wat een verschil!

01-06-2020

Waar de particulier steeds vaker kiest voor kunstgras, zijn ook bedrijven, instellingen en overheden het natuurlijke gras aan het vervangen door dit exclusieve product. Kunstgras biedt zoveel voordelen en mogelijkheden! Het is tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ook Nederland Bruist koos voor de vele voordelen van het kunstgras van Garden Sense.

Ook Nederland Bruist koos voor kunstgras

Service en kwaliteit hoog in het vaandel!

Wij mogen ons erkend 5-sterren specialist noemen. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Benieuwd naar de ervaringen van onze service en de kwaliteit van ons kunstgras? Bekijk de diverse beoordelingen die gegeven zijn via het 5-sterren specialisten keurmerk of de ervaringen met kunstgras, die wij via onze site ontvangen.

Bezoek onze kunstgras showtuin in Oirschot

In onze reeds uitgebreide showtuin hebben wij alle soorten kunstgras uit ons assortiment liggen. Kom vrijblijvend bij ons langs, voor een lekker kopje koffie en een advies op maat. Daarnaast kunt u er voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen of gebruik te maken van onze kunstgras aanlegservice.

Garden Sense: dé leverancier van kwaliteit kunstgras!

Geeneindseweg 2, Oirschot | 06 14 46 03 55 info@gardensense.nl | www.gardensense.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).