bruisende zaken

Ontwikkel jezelf en groei samen

Ontwikkel jezelf en groei samen

01-07-2020

De Hoven werkt vanuit vertrouwen in kinderen en we laten ons inspireren door het gedachtegoed van ‘ervaringsgericht leren’. We creëren optimale ontwikkelkansen voor kinderen door hun betrokkenheid te stimuleren in een rijke leer- en speelomgeving, waarin het welbevinden van de kinderen voorop staat.

Deze maand stellen wij u voor aan Kindcentrum de Hoven

Welbevinden en betrokkenheid zijn dan ook belangrijke voorwaarden voor groei en ontwikkeling. Door deze te bevorderen, krijgt ieder kind optimale kansen om zichzelf te ontwikkelen en samen met anderen te groeien. Zowel cognitief als sociaal-emotioneel.

Bij Kindcentrum de Hoven is dagopvang, peuterarrangement, onderwijs en voor- en naschoolse opvang onder één dak te vinden. Zo is ons Kindcentrum het vertrekpunt voor allerlei activiteiten en is het voor ouders en kinderen een vertrouwde plek in de wijk. Maar veel belangrijker nog; hier werken opvang en onderwijs intensief samen aan de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Zo bieden we uw kind een doorgaande, brede ontwikkeling in een vertrouwde en rijke leeromgeving vlakbij huis.

Voor peuters is de stap naar de kleutergroep minder groot, doordat ze in hun vertrouwde gebouw blijven. Hierdoor voelen kinderen zich prettig en kunnen ze zich goed ontwikkelen. Voor schoolgaande kinderen is het fijn dat ze na school niet te maken krijgen met andere regels of moeten pendelen naar een andere locatie. Die vertrouwdheid en continuïteit wordt door zowel kinderen als ouders als zeer prettig ervaren.

Ga voor meer informatie naar www.kcdehoven.nl Ook zijn wij te volgen op Instagram – @kcdehoven

Kindcentrum De Hoven biedt van ma t/m vr op maat te maken opvangarrangementen aan:
07.30-08.30, voorschoolse opvang (4-13)
07.30-13.00, baby- en peuteropvang (0-4)
08.30-12.00, peuterarrangement (2,5-4)
07.30-14.30, baby- en peuteropvang (0-4)
07.30-18.30, baby- en peuteropvang (0-4)
13.00-18.30, baby- en peuteropvang (0-4)
14.00-18.30, buitenschoolse opvang, ook in vakanties (4-13)

 

“Ontwikkel jezelf en groei samen” is het motto van Kindcentrum de Hoven.

Spirealaan 8, Rosmalen | www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 8511155

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).