bruisende zaken

Alles voor de moderne man

Alles voor de moderne man

01-09-2020

Na de ingrijpende verbouwing in de zomer van 2018 is het bij JeansBarn in Rosmalen nog prettiger winkelen geworden. De zaak biedt nu meer ruimte en dat betekent dat er nog meer vrijetijdskleding te vinden is dan voorheen. Frans en José van Heertum ontvangen u er graag.

JeansBarn biedt ook een ruime keuze aan bedrijfs- en promotiekleding

De geschiedenis van JeansBarn gaat al terug naar toen de ouders van Frans in 1976 begonnen met kledingsmagazijn De Schuur. Inmiddels zwaaien Frans en José er dus de scepter in de prachtige winkel waar vooral mannenkleding te vinden is. Spijkerbroeken met een perfecte pasvorm zijn er echter ook voor vrouwen. Natuurlijk van topmerken zoals LTB, Wrangler, Cars, Petrol, No-excess Noize, Twinlife, C.O.J. Denim, Hallyard en New Star, die zich onderscheiden door de laatste trends en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Brede collectie
De collectie voor de moderne man is zeer compleet te noemen en varieert van boxershorts tot riemen en sokken. “Mannen kunnen hier dus terecht voor hun hele garderobe. En we hebben ook grotere maten,”aldus Frans en José die het in hun zaak graag gezellig maken: de koffie staat altijd klaar! Parkeren is er bovendien gratis.

Ondergoed
Ook voor ondergoed of sokken van topmerken als Puma, Muchachomalo, Petrol, Levi’s, Sloggi, CARS, Ten Cate, HOM en Schiesser moet je bij JeansBarn zijn. “Deze artikelen zijn overigens ook te koop via onze webwinkel IntoUnderwear.nl,” vertelt José.

U ziet het: alle reden om een bezoekje te brengen aan JeansBarn. Loop eens binnen en ontdek het zelf!

“Het team van JeansBarn voorziet u graag van persoonlijk advies”

Deken Fritsenstraat 63 Rosmalen | 073-5213368 | info@jeansbarn.nl | www.jeansbarn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).