bruisende zaken

Duurzaam én kostenbesparend

Duurzaam én kostenbesparend

01-09-2020

Wil je een bijdrage leveren aan een beter klimaat en tegelijkertijd je energiekosten verminderen? Dan zijn zonnepanelen wellicht interessant voor jou. Suntronic helpt je graag om de juiste keuzes te maken. Deze Rosmalense onderneming voor de lokale markt is gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van zonnepanelen.

‘JE MAAKT DE WERELD WEER EEN STUKJE DUURZAMER’

Deskundig advies op maat

“Suntronic geeft een deskundig advies op maat”, vertelt Rob van Hedel. “We komen graag eerst bij de mensen thuis om de situatie ter plekke te beoordelen. We kijken welke zonnepanelen daar het beste bij passen en maken in onze offerte inzichtelijk wat je kunt verwachten qua rendement en kosten. Kies je voor ons, dan zorgen we ervoor dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd. Daarnaast bieden we garantie en een uitstekende after-sales service. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan heb je één vast aanspreekpunt dat je kunt benaderen.”

Interessanter dan ooit

“Zonnepanelen zijn nu interessanter dan ooit. Tegenwoordig leveren ze aanzienlijk meer vermogen op dan tien jaar geleden. Daardoor bespaar je jaarlijks honderden euro’s op de energierekening. De BTW teruggave maakt het nog eens extra aantrekkelijk. Al met al kun je in slechts vijf tot zes jaar je investering terugverdienen.”

Een rekenvoorbeeld

Een concreet rekenvoorbeeld: Bij een gemiddeld huishouden worden 12 zonnepanelen (zwart) op het dak gelegd. Dat kost 3750 euro (inclusief BTW teruggave). Jaarlijks bespaar je hiermee 750 euro op je energierekening. De terugverdientijd is daarmee vijf jaar. De zonnepanelen gaan 20 tot 25 jaar mee dus je profiteert gedurende een langere periode van het financiële voordeel.

Zelf ‘in control’

“In principe behoeven zonnepanelen weinig onderhoud. Voor een optimaal rendement is het echter aan te raden om ze jaarlijks te laten controleren en schoon te laten maken. Ook voor reeds bestaande installaties bieden wij een onderhoudscontract aan. Verder installeren we een app op jouw telefoon of tablet. Hiermee kun je zelf precies in de gaten houden wat de energieopbrengst is. En natuurlijk is het altijd fijn om te weten dat je met jouw investering de wereld weer een stukje duurzamer maakt!”

Iris Wuijster Fotografie

Spoorstraat 1 Rosmalen | 073-6488050 / 0 6-51705833 | info@sun-tronic.nl | sun-tronic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).