column

Nieuw bij Ms More Permanente ontharing

Nieuw bij Ms More Permanente ontharing

01-09-2020

Voor het permanente ontharen werken wij met de Energist VPL UltraPlus, het Variable Pulsed Light systeem. Voorheen werden voor permanent ontharen en huidverjongingsprocedures laser- en IPL-systemen gebruikt. De traditionele IPL-systemen zijn vaak ontoereikend. De recente technologische ontwikkelingen tonen aan dat VPL™ veiliger is en betere resultaten geeft dan bestaande IPL-systemen.

De Energist Ultra Plus levert door middel van het unieke VPL™ systeem de nodige energie en flexibiliteit om de beste resultaten te boeken.

Wat is VPL en hoe werkt het?

VPL ontharing is een uiterst veilige en permanente methode om ongewenst haar op het lichaam en gezicht te verwijderen. Ongewenste haargroei op het gezicht of lichaam kan als erg vervelend worden ervaren en kan in sommige gevallen leiden tot schaamte. Overweeg de voordelen van het kunnen verminderen van scheren en harsen, dit scheelt niet alleen een hoop tijd in je dagelijkse routine, maar op de lange termijn ook in je portemonnee! De variabele pulstechnologie maakt het behandelen van veel verschillende huidtypen en haarkleuren mogelijk. Deze laser richt zich specifiek op de haarfollikel en vernietigt de follikel zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen.

Ms More is een schoonheidssalon en nagelsalon, gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. De zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk is gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Je bent van harte welkom!

Bent u benieuwd naar ons nieuwe ontharingssysteem? Maak dan gerust een afspraak, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel ) 073-2110010 info@msmore.nl www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).