bruisende zaken

Autorijden was nog nooit zo leuk

Autorijden was nog nooit zo leuk

01-09-2020

De nieuwe Citroën C3 tilt het design van compacte auto’s naar een geheel ander niveau. Met zijn kleurrijke accenten en optionele opvallende Airbumps is het de perfecte stadsauto waarmee u gegarandeerd hoofden zult laten draaien. U kiest zelf in welk thema u uw auto uitvoert. Ontdek wat er allemaal achter dit frisse, nieuwe uiterlijk schuilt.

Ga voor de nieuwe Citroën C3

De nieuwe Citroën C3 is een bijzonder charismatische persoonlijkheid. De energieke look-en-feel gaan veel verder dan het design. Het dynamische karakter van de auto past bij elke gebruiker. Ga vol frisse energie op weg en laat u verbazen.

Parkeren is nooit meer een probleem

Er zijn tal van high-tech opties om uw auto mee uit te breiden. Het 3D-navigatiesysteem is voorzien van spraakherkenning, met de dodehoekbewaking mist u nooit meer een motorrijder in uw kielzog en de achteruitrijcamera maakt fileparkeren een eitje. Met de optionele ConnectedCAM legt u gemakkelijk al uw rijervaringen vast. Zo kunt u die prachtige bergrit ook na de vakantie nog herbeleven en komt de camera daarnaast ook van pas als u in een ongeval belandt.

De nieuwe Citroën C3 is de ideale stadsauto

Met een lengte van minder dan vier meter is de nieuwe Citroën C3 een bijzonder praktische auto om door drukke gebieden te manoeuvreren. Ondanks zijn geringe lengte hoeft u echter geen concessies te doen in interne ruimte. De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van maar liefst 300 liter. Kleinere spullen kunt u met gemak kwijt in het brede dashboardkastje met een inhoud van 6,25 liter.

Den Bosch Rietveldenweg 58 A | 073 621 9023 Waalwijk Zanddonkweg 2 | 0416 33 33 21 Genderen (occasion center) Genderensedijk 11 | 0416 35 11 05 info@vosgewoongoed.nl | www.vosgewoongoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).