Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Think Pink!

Think Pink!

30-11--0001

Jaarlijks zijn er zo’n 17.181 borstkanker-diagnoses. De overlevingskansen zijn goed maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Het hele jaar door wordt er geld ingezameld waarmee onderzoek naar borstkanker gefinancierd wordt. Het is inmiddels traditie dat we in oktober met z’n allen extra stilstaan bij borstkanker, zodat deze ziekte hopelijk ooit voor eens en voor altijd bestreden kan worden. Doe jij ook mee?

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker

Een knobbeltje in de borst is een van de meest voorkomende symptomen van borstkanker. Er zijn ook andere symptomen of veranderingen die kunnen wijzen op borstkanker. Bijvoorbeeld een ingetrokken tepel of deukjes, kuiltjes of putjes in de huid. Om verdachte veranderingen te kunnen herkennen, is het belangrijk om je borsten regelmatig te bekijken. Zo merk je eventuele afwijkingen eerder op. Veel afwijkingen of symptomen in de borst zijn geen kanker maar wees wel alert. Ga bij twijfel naar de huisarts.

De missie van Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Kom in actie

Bekend zijn de Pink Ribbon-armband en de Pink Ribbon-agenda, te koop op www.pinkribbon.nl. De opbrengst van deze artikelen gaat gedeeltelijk óf geheel naar wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker. Op deze website kun je je ook aanmelden als donateur of je kunt er je eigen actie kenbaar maken.

Kom in actie en maak meer borstkankeronderzoek mogelijk! Wandel. Ren. Fiets. Bak koekjes of doneer. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je maar iets doet tegen borstkanker. Meer informatie over zelf in actie komen vind je op www.pinkribbon.nl.

Steun Pink Ribbon want meer onderzoek is nog steeds hard nodig.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSMicroneedling
Microneedling
Rosmalen Bruist

Tandarts nodig?
Tandarts nodig?
Rosmalen BruistPigmentvlekken
Pigmentvlekken
Rosmalen Bruist


Darmen en emoties
Darmen en emoties
Rosmalen Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
Rosmalen Bruist

Schermtijd kent 	   geen tijd
Schermtijd kent geen tijd
Rosmalen Bruist


Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Rosmalen Bruist

Word ook een Alphaholic
Word ook een Alphaholic
Rosmalen Bruist

Zindelijkheid stimuleren
Zindelijkheid stimuleren
Rosmalen Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Rosmalen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).