Column Kitty Wolf

Darmspoelingen, de normaalste zaak van de wereld?

Darmspoelingen, de normaalste zaak van de wereld?

01-10-2020

Darmspoelingen zijn niets nieuws. De oudste literatuur waarin geschreven wordt over ‘darmspoelingen’ dateert uit 1500 v. Chr. De Egyptenaren hebben dit op de Ebers Papyrus geschreven. Waarom weten we er heden ten dage dan zo weinig van?

Dat heeft alles te maken met de komst van laxeer- en purgeermiddelen. Dit was een uitkomst voor de ziekenhuizen, kostte minder en was minder tijdrovend.

Wat is dan het nut van darmspoelingen?

Ik bekijk het als volgt: elke auto krijgt jaarlijks een Apk-keuring, we gaan twee keer per jaar naar de tandarts om tandplaque te laten verwijderen voor het behoud van een gezond gebit en bijna elke dag nemen we een douche. Maar zelden reinigen we van binnenuit terwijl daar de schoonheid en gezondheid begint. Zodra je gereinigd hebt kan je lichaam goede voeding en goede bacteriën beter opnemen. Ook neemt het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer toe. Als de wanden van de darm ontdaan zijn van rotzooi, oude afvalresten en slijmresten, dan maakt het lichaam ook de juiste bacteriën weer aan om je afweersysteem en immuunsysteem aan te sterken.

De plaque kan teerachtig hard zijn en deze krijg je er met een goed laxeermiddel niet uit. Ik adviseer zelf ook producten die de zogenoemde ‘bio film’ wel los kunnen weken en waardoor je goed naar het toilet kunt. Echter is mijn bescheiden mening dat ik tot nog toe, in de afgelopen 16 jaar, geen middel ben tegengekomen dat de gehele darm kan ontdoen van die teerachtige laag zonder de darmspoelingen.

Kitty Wolf is al vijftien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al vijftien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Wil jij ook af van alle oude ‘shit’? Bel dan 06-52063642 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kuurbehandeling.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).