Column Kitty Wolf

Darmspoelingen versterken juist jouw immuunsysteem

Darmspoelingen versterken juist jouw immuunsysteem

01-12-2020

We hebben een bewogen jaar achter de rug waarin we geconfronteerd werden met heel veel emoties. Van angst tot rust tot onverschilligheid tot wat je ook gevoeld hebt.

Persoonlijk ben ik ook door een dieptepunt gegaan. Op 12 maart kreeg ik een hernia….flink balen en toch heb ik die tijd kunnen gebruiken om te reflecteren. Vervolgens heb ik een paar maanden in een 1,5 meter afstandsrelatie geleefd. Dit was zwaar. En toen ik in september dacht dat we weer de goede kant op gingen, werd de relatie verbroken. Heel veel verdriet gevoeld.
Zo heb jij ook ongetwijfeld jouw uitdagingen gehad in 2020. Daarom nodig ik je uit om in januari te gaan detoxen, misschien wil je nu wel voor de kerstvakantie of tijdens de kerstvakantie. Dat kan natuurlijk ook. Het reinigen van het lichaam zorgt niet alleen voor het opruimen van de lichamelijk ballast, het legen van de vuilnisemmer van je lichaam. Het helpt enorm met het loslaten, ontlasten, van jouw emoties. Door onze negatieve emoties komen de darmen in een soort verkramping. Daardoor houdt de darm vast en kan er obstipatie ontstaan. Of door de emoties kan de darm overprikkeld worden waardoor je vaker naar de wc moet.

Waarom versterkt nu een darmspoeling het immuunsysteem?
Als je de oude ontlasting uit de darmen spoelt, nadien de goede bacteriën weer toevoegt aan het laatste spoelwater, dan kunnen deze bacteriën hechten aan de darmwand waardoor je weerstand verbetert. En als je spoelt gaat de kramp uit de darmspier waardoor je weer een betere stoelgang krijgt.

Dus als je een goed gevoel hebt bij het bovenstaande verhaal, bel of mail me gerust. Dan bespreken we eerst persoonlijk wat ik in jouw situatie voor je kan betekenen.

Kitty Wolf is al zestien jaar darmexpert.
Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al zestien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

 

Wil jij ook af van alle oude ‘shit’? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kuurbehandeling.

Zandstraat 13, 5391 AL Nuland | 06 - 52 06 36 4 2 | www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).