Column

Gezond het jaar uit

Gezond het jaar uit

01-12-2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Niet echt de meest gezonde maand van het jaar. Toch kun je ervoor zorgen dat je gezond het jaar uitgaat.

Wie wil dat nou niet?

Drink veel water. Water drinken is gezond, zorgt ervoor dat je een vol gevoel krijgt en is goed voor je spijsvertering. Drink bijvoorbeeld een uur voor en een uur na de maaltijd een groot glas water.

Eet rustig. Je maag stuurt pas na 20 minuten een ‘ik zit vol-signaal’ naar de hersenen. Het verlagen van je eetsnelheid helpt bij het verlagen van je energie-inname, zonder dat je er meer of minder honger van krijgt.

Blijf actief. Ook tijdens en rondom de feestdagen kun je actief blijven. Wandel elke dag een half uurtje in de buitenlucht.

Alles met mate. Het is niet erg om met de feestdagen wat meer en ongezonder te eten dan de rest van het jaar. Het gaat om het vinden van de juiste balans.

Bel me eens voor een gratis telefonisch intakegesprek. De vervolgconsulten kunnen bij mij thuis plaatsvinden of in jouw eigen, vertrouwde omgeving.

“Als personal voedingscoach coach ik mensen die op zoek zijn naar een gezonder eetpatroon of graag een paar kilo willen afvallen. De weegschaal is een bijzaak. Het gaat erom dat mensen meer energie krijgen en lekkerder in hun vel zitten. De kilo’s volgen dan vaak vanzelf.”

Gerstakker 7, ’s-Hertogenbosch 06-30195778 info@personalvoedingscoach.nl www.personalvoedingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).