bruisende zaken

Deze maand stellen wij u voor aan Campus aan De Lanen

Deze maand stellen wij u voor aan Campus aan De Lanen

01-12-2020

We hebben op 30 oktober de eerste paal in de grond geslagen van het nieuwe gebouw van Campus aan De Lanen. In 2021 zal de nieuwbouw gerealiseerd zijn en kunnen we in dit gebouw het verbinden en ontmoeten voortzetten tussen de dagopvang en het onderwijs. En daar kijken we enorm naar uit.

De materialen die gebruikt worden bij de bouw en de inrichting zijn veelal duurzaam en milieuvriendelijk. Wij geven meubels graag een tweede leven en staan ook stil bij de productiewijze van nieuwe meubels. Het gebouw zelf is bijna energieneutraal (BENG) en biedt de mogelijkheid om te beleven en voor te leven. Zo zetten we in op het scheiden van afval en doen we mee aan initiatieven om onze omgeving schoon te houden (zoals World Clean Up Day). Het biofilische design
- waarmee in een gebouw natuurlijke elementen dichterbij de mens worden gebracht
- vind je terug in alle ruimtes en materialen.

Er komt een soepele overgang van binnen naar buiten waarbij de buitenruimte natuurlijk en uitdagend is ingericht. Hier zullen we de kinderen ruimte geven en houvast bieden om te exploreren en zich te ontwikkelen. Buiten komen moestuintjes waar we groente en fruit gaan kweken om die vervolgens te gebruiken voor het bereiden van eten. We dragen bij aan biodiversiteit door verschillende planten en bloemmengsels aan te planten en door het aanleggen van groendaken zullen diverse insecten aangetrokken worden. De buitenomgeving wordt zo leerrijk mogelijk gemaakt voor alle kinderen van 0-15 jaar die zich zowel binnen als buiten kunnen verwonderen en onderzoeken.

De wereld ontmoeten is ons motto!

Spirealaan 8, Rosmalen | www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 8511155

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).