Column

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt

01-12-2020

Onze samenleving is zo snel met alle verplichtingen die dagelijks in je agenda staan dat ook ik ‘s avonds regelmatig denk: “Wat heb ik vandaag nou echt voor mezelf gedaan?”

We gaan maar door, herkennen stress vaak niet eens want dat gejaagde gevoel is een onderdeel van het leven geworden. Op het moment dat jij zelf of je omgeving bemerkt dat je teveel hooi op je vork neemt - doordat je vaker geïrriteerd reageert, vermoeid of onrustiger bent - komt er een besef dat je het eigenlijk anders zou willen.

Kiezen voor voetreflextherapie is kiezen voor jezelf. Of je nu zo af en toe jezelf een behandeling gunt of voor een behandeltraject van meerdere behandelingen kiest, is afhankelijk van jou voorkeur en/of klacht. Voetreflextherapie activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam, versterkt je immuunsysteem en geeft weer balans in je natuurlijke levensritme. Ook werkt het erg ontspannend waardoor het geschikt is voor mensen met dementie, tijdens of na het behandeltraject voor kanker maar ook als iemand met het laatste gedeelte van zijn leven bezig is.

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg.
Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).