column

Ervaar onze Skin Experience

Ervaar onze Skin Experience

01-01-2021

Het team van Ms More staat klaar om met veel enthousiasme en passie hun vak uit te oefenen en jou de beste behandeling te geven met een vakkundig, eerlijk en onderbouwd advies. Wat dacht je van een complete Skin Experience?

De Skin Experience bestaat uit:
• Alpha-H Peeling
• Skin Fitness Golden Treatment
• Microneedling

De Alpha-H Peeling is een krachtige peeling op basis van 30% à 40% fruitzuren om op een effectieve, grondige en vooruitstrevende manier de huid te exfolieren en te verdunnen. Tegelijkertijd wordt de huid weer opgebouwd en verdikt doordat de productie van collageen en elastine toeneemt.

De Skin Fitness Golden Treatment is een krachtige, efficiente en stimulerende bind- weefselmassage waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Een microneedling behandeling is een vorm van Collageen Inductie Therapie. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

Bent u benieuwd wat deze behandelingen en onze producten voor uw huid kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek of maak een afspraak voor een behandeling.

Ms More is een schoonheidssalon en nagelsalon, gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. De zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk is gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Je bent van harte welkom!

 

Interesse in onze 3 fijnste behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Burgemeester Godschalxstraat 39, Den Bosch (Empel) | 073-2110010 | info@msmore.nl | www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).