Column

Luister naar het gefluister van je lichaam zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen...

Luister naar het gefluister van je lichaam zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen...

01-02-2021

De start van het nieuwe jaar hebben we beleefd. De kop is eraf. Gaan we verder waar we gebleven zijn of pakken we toch de mogelijkheid aan om ons leven net een andere draai te geven?

We zijn gewend om op een bepaald manier ons leven te leven. Soms past dit erg goed maar soms eigenlijk helemaal niet en dan heb je kans dat je lichaam dit laat weten door je kleine signalen te geven, klachten die je in eerste instantie misschien niet opvallen. Je lichaam doet dit niet voor niks.

Ervaar je een kortademigheid die je nu ineens opvalt? Word je in de nacht of vroege ochtend wakker met verhoogde hartslag waardoor je eigenlijk meteen weer op aan staat? Reageer je kortaf op je gezin of je collega’s waar je dat voorheen niet deed? Dat kunnen allemaal signalen zijn die je vertellen dat je leven niet loopt zoals jij dat eigenlijk echt zou willen.

Via voetreflextherapie kunnen we hier samen naar kijken. Ik bekijk
- aan de hand van de intake die ik met je doorloop, de conditie van de reflexzones op je voeten en de klachten die je omschrijft
- hoe we dit samen om kunnen gaan zetten naar iets wat beter bij je past.

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg.

Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).