Column Kitty Wolf

De oplossing? Darmspoelingen

De oplossing? Darmspoelingen

01-03-2021

Al bijna een jaar in deze lastige situatie en het lijkt uitzichtloos. Steeds meer wordt er aandacht besteed aan de gezondheid, mensen eten bewuster, gaan meer bewegen en focussen op wat ze zelf kunnen doen om de gezondheid op peil te brengen.

BOEK NU een detoxkuur voor € 325,- i.p.v. € 365,-

Maar wist je dat het ook heel belangrijk is om je darmen goed te verzorgen? Net als naar de tandarts gaan om tandplak te laten verwijderen. Zo is het ook belangrijk om de darmplak te verwijderen. Daardoor vergroot je de opname van vitamines en mineralen.

Doordat voor veel mensen de stress juist lager wordt, herstelt het lichaam. Rust is daarin de sleutel. Omdat er meer ontspanning komt in de darm, kan de natuurlijke peristaltiek (kracht van de darm) haar werk doen. Op dat moment is het ondergaan van een serie darmspoelingen erg efficiënt. Gepaard met een weekje alleen groente en fruit eten, water en kruidenthee drinken. Dan kunnen de volgende klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen:
• Opgeblazen gevoel
• Constipatie
• Winderigheid
• Spastische of prikkelbare darm
• Verstoorde menstruatiecyclus
• Chronische hoofdpijn/migraine
• Huidklachten
• Chronische verkoudheid Zo’n 70% van onze lichamelijke en geestelijke klachten komt voort uit een vervuiling van het spijsverteringssysteem, met name je darmen.

Juist in het voorjaar is het de ideale tijd om je lichaam te ontdoen van vervuiling zodat de klachten verminderen. De welbekende detoxperiode.

Kitty Wolf is al zestien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al zestien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Heb je klachten, bovenstaand of misschien andere? Ben jij toe aan een lekkere frisse start van de lente? Boek dan nu via coloninbalance.com en ontvang een kuur voor € 325,- i.p.v. € 365,-.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).