Column

Online consult met jouw voedingscoach

Online consult met jouw voedingscoach

01-03-2021

De contactberoepen kunnen al een tijd niet hun werk uitoefenen. Als voedingscoach kan ik nu ook niet bij de mensen aan huis komen.

Wie wil dat nou niet?

Online consulten zijn in deze tijd echter een goed alternatief. Op deze manier kun je toch aan de slag met een gezondere leefstijl. Gewoon vanachter je eigen laptop.

Wil je graag een blijvende gezondere leefstijl aannemen en/of wat kilo’s afvallen, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op. Ik kan namelijk veel voor je betekenen. Na een intakegesprek en het bijhouden van een voedingsdagboek gaan we samen haalbare doelen opstellen.

Op vertoon van deze pagina krijg je 50% korting op het intakegesprek.

In plaats van € 60,- betaal je nu slechts € 30,-. Neem je een pakket af van een intakegesprek en 10 consulten dan betaal je slechts € 385,- in plaats van € 435,-

“Als personal voedingscoach coach ik mensen die op zoek zijn naar een gezonder eetpatroon of graag een paar kilo willen afvallen. De weegschaal is een bijzaak. Het gaat erom dat mensen meer energie krijgen en lekkerder in hun vel zitten. De kilo’s volgen dan vaak vanzelf.”

Bel me eens voor een gratis telefonisch intakegesprek. De vervolgconsulten kunnen bij mij thuis plaatsvinden of in jouw eigen vertrouwde omgeving. En zolang dat nog niet mag, doen we de consulten gewoon online.

Gerstakker 7, ’s-Hertogenbosch 06-30195778 info@personalvoedingscoach.nl www.personalvoedingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).