Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alles op het gebied van beauty

Alles op het gebied van beauty

01-04-2021

Na jaren in detailhandel te hebben gewerkt, was Irene van Hezik toe aan een nieuwe uitdaging. Ze volgde een opleiding tot laserspecialist en opende in december 2019 haar eigen salon aan de Dorpsstraat in Rosmalen: Beauty by Irene. De salon is gespecialiseerd in definitief ontharen maar je kunt er ook terecht voor allerlei andere schoonheidsbehandelingen.

‘De sfeer is gemoedelijk en informeel’

“Doordat ik samenwerk met o.a. een schoonheidsspecialiste, pedicure en masseur zijn we in staat een enorme diversiteit aan beautybehandelingen onder één dak aan te bieden”, vertelt Irene.

Definitief ontharen

Voor het definitief ontharen maakt Irene gebruik van Asclepion laserapparatuur. “Overbeharing is voor veel mensen echt een probleem. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen. Ons lasersysteem is medisch gecertificeerd en daarmee volledig veilig. Omdat het zo krachtig is, kun je ook grotere zones in heel korte tijd behandelen. Gemiddeld zijn vijf tot acht behandelingen nodig. Je kunt er ontzettend mooie resultaten mee behalen.”

En meer!

Je kunt bij Beauty by Irene ook aan het goede adres voor het bleken van je tanden, nagelstyling (gel-lak), wimperextensions, permanent make-up en ontspanningsmassages. “Met onze schoonheidsbehandelingen - met producten van mooie merken als Marc Inbane, Klapp en Perfect Age - richten we ons op huidverbetering. Ook microdermobrasie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een van de nieuwste zonnebanken, de megasun P9, staan.”

Vol ambitie

En daar blijft het niet bij als het aan Irene ligt. “Een kapsalon staat nog op het wensenlijstje en botox en fillers. Ik heb meer dan genoeg ideeën!”

Wil jij je ook in de watten laten leggen bij Beauty by Irene?

Neem vooral contact met ons op!

 

Dorpsstraat 26, Rosmalen | 06-22033213 | info@beautybyirene.nl | www.beautybyirene.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).