Adverteren werkt!

bruisende zaken

Gelukkige ouders, gelukkige   kinderen

Gelukkige ouders, gelukkige kinderen

01-04-2021

“Ouders hebben vaak het idee dat ze het allemaal goed moeten doen. Het is echter niet erg als je het even niet meer weet. In onze sessies geef ik je de juiste tools en handvaten om je weer op weg te helpen. Soms zijn enkele sessies al voldoende”, vertelt Mandy Arens van MMoon Coaching.

‘Ik werk vanuit mijn hart’

Mandy Arens werkt al ruim zes jaar in de kinderopvang. “Op een gegeven moment merkte ik dat ik meer wilde betekenen voor de kinderen, los van het ‘zorgende’ aspect. Om die reden ben ik onder de naam Mmoon Coaching als kinder- en gezinscoach aan de slag gegaan. Ik wil de gezinnen die bij mij komen vooral in hun kracht zetten zodat ze zelf weer verder kunnen. Het hele systeem om het kind heen wordt in de coaching betrokken. Ik denk mee met jou, je kind en je gezin en samen werken we aan een oplossing.”

Op ontdekkingstocht

“Kinderen zijn feitelijk spiegels. Ze vertonen bepaald gedrag omdat dit voortkomt uit hun systeem. Ze trekken zich terug, worden boos of ontwikkelen fysieke klachten. Het is een uitdaging voorbij dat gedrag te kijken en samen op zoek te gaan naar de onderliggende boodschap: waar komt het vandaan en wat is er nodig om te zorgen dat ze terugkomen bij hun eigen ‘ik’. Ik stimuleer ouders om daarbij ook kritisch naar zichzelf te kijken. Gedrag van kinderen is namelijk vaak terug te voeren op pijn die zij zelf ervaren. Dat kan heel confronterend zijn.”

New Beginnings

Mandy gebruikt diverse methodieken. Met het New Beginnings programma richt de kinder- en gezinscoach zich specifiek op ouders die gescheiden zijn. “Een scheiding is een behoorlijk heftige gebeurtenis in het leven van een kind, zo heb ik ook zelf ervaren. Met de training hoop ik de balans en het plezier weer terug te brengen in het nieuwe gezin.” Bij alles wat ze doet, hanteert Mandy een praktische werkwijze. “Niet urenlang praten, maar vooral oefeningen doen die ervoor zorgen dat je echt de diepte ingaat.”

06-11030649 | info@mmoon-coaching.nl | www.mmoon-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).