Adverteren werkt!

bruisende zaken

De nieuwe Citroën ë-C4

De nieuwe Citroën ë-C4

01-05-2021

De Citroën ë-C4 (honderd procent elektrisch) is de ideale auto voor de toekomst. Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, deze auto biedt altijd rijcomfort en -plezier. Zo beschikt de auto over bijzonder veel ruimte. De achterbank heeft genoeg ruimte voor drie passagiers en de benen hoeven niet opgepropt te worden. Verder beschikt de auto over een bagageruimte van 380 liter en hoeft u dus niet te vrezen dat al die ingepakte koffers voor vakantie niet passen.

Vraag vandaag nog een proefrit aan! 073 621 90 23

De toekomst van elektrisch rijden

De Citroën ë-C4 is geheel elektrisch. De auto heeft een actieradius van 350 km en kan zelfs nog langer rijden als de Brake-modus aan staat. Tijdens deze modus remt de auto sterker af bij het loslaten van het gas, waarbij de vrijgekomen energie wordt opgeslagen in het batterijpakket.

Snel weer vol energie

De Citroën ë-C4 kunt u gemakkelijk opladen via een normaal stopcontact. De accu heeft dan 27 uur nodig om volledig op te laden. Wilt u dat de auto al sneller klaar is voor gebruik? Maak dan gebruik van een van de vele oplaadpunten in Nederland. Met behulp van een wallbox kan de auto binnen vijf uur weer helemaal worden opgeladen. Via een snellaadstation langs de snelweg, kan de Citroën ë-C4 binnen slechts een half uur al voor tachtig procent worden opgeladen.

Meer weten? Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!

Den Bosch Rietveldenweg 58 A | 073 621 9023 Waalwijk Zanddonkweg 2 | 0416 33 33 21 Genderen (occasion center) Genderensedijk 11 | 0416 35 11 05 info@vosgewoongoed.nl | www.vosgewoongoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).