column

Wat is frequentie therapie?

Wat is frequentie therapie?

01-05-2021

Strong Health werkt met frequentie therapie, dit is een alternatieve geneeswijze die er vanuit gaat dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie heeft. Deze trilling kan verstoord zijn door ziekte of onbalans in het lichaam. Met frequentie therapie worden deze trillingsverstoringen in het lichaam gemeten met een specifiek frequentie apparaat.

als jouw lichaam niet in balans is...

Deze diagnose geeft een overzicht van de verschillende onderdelen in het lichaam die op dat moment niet in balans zijn. Met de frequentie apparatuur kan dan meteen ook behandeld worden. Dit is geheel pijnloos. De gegevens uit de diagnose worden ingesteld en de behandeling kan met dezelfde apparatuur meteen plaatsvinden.

Met frequenties kun je ook testen door welke ziekmakende invloeden en oorzaken (bijvoorbeeld bacteriën, parasieten, schimmels, stofwisseling, voeding etc.) u ziek bent geworden en kan er vervolgens een passende therapie gegeven worden. Het doel van de frequentie behandeling is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelf-genezende kracht van het lichaam te activeren.

Frequentie therapie kan breed worden ingezet, bijvoorbeeld bij:
• acute en chronische allergieën
• bacteriële belasting
• gewrichtsklachten
• reumatische klachten
• pijnklachten
• huidproblemen zoals: acne, eczeem maag- en darmklachten
• problemen met weerstand
• stress
• vermoeidheidsklachten
• zware metaalbelasting.

Met de juiste voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren.

Voeding is niets anders dan informatie voor je cellen en genen. Na iedere maaltijd past jouw lichaam zich aan op basis van de voeding die het krijgt aangeboden. Voeding kan afbreken of opbouwen, ondersteunen of irriteren.

Wil je met de juiste balans in je voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren? Ik geef je allerlei tips, om een gezond leven lekker te maken.

Benieuwd geworden en wil je meer weten over frequentie therapie? Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je er geheel vrijblijvend meer over.

Praktijk voor Orthomoleculaire Voeding & Bioresonantie Bruggen 8-A, Rosmalen | 06-46114345 info@stronghealthrosmalen.nl www.stronghealthrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).