Adverteren werkt!

column

Word ook een Alphaholic

Word ook een Alphaholic

01-06-2021

Ms More werkt met het exclusieve en professionele merk Alpha-H Concentraded Skincare. Het is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australië dat zich specifiek richt op huidverbetering, voor zowel de korte als de lange termijn.

Wordt u net als wij ook een Alphaholic?!

Alpha-H heeft alles in huis om ieder huidtype en iedere huidconditie te behandelen. Het onderscheidt zich van andere merken door de grens op te zoeken tussen cosmetische producten en cosmeceuticals.

Cosmeceuticals bevatten meer actieve ingrediënten in hogere concentraties die dieper in de huid doordringen en duurzame veranderingen aan de huid afgeven. Deze zijn effectief in de behandelingen van verschillende huidaandoeningen zoals onder andere acné, pigmentatie, veroudering, rosacea en littekens.

Welke veranderingen kan ik verwachten?
Alpha-H werkt met uitsluitend hoge percentages van de meest gewaardeerde ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Hierdoor kunt u merkbare veranderingen verwachten in textuur, teint, helderheid, poriegrootte, stevigheid en hydratatie.

Bent u benieuwd wat onze behandelingen en producten van Alpha-H voor uw huid kunnen betekenen?
Maak dan gerust een afspraak, wij adviseren u graag over een behandeling op maat en onze producten. Want voor een optimaal resultaat is thuisverzorging minsten zo belangrijk.

Ms More is een professionele schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. De zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk is gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

 

Je bent van harte welkom!

Burgemeester Godschalxstraat 39, Den Bosch (Empel) | 073-2110010 | info@msmore.nl | www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).