Adverteren werkt!

Column

Luister naar het gefluister van je lichaam zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen...

Luister naar het gefluister van je lichaam zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen...

01-06-2021

Via voetreflextherapie ondersteun ik veel mensen die klachten ervaren waarbij ze na behandelingen van de reguliere zorg geen oplossing hebben gevonden. Klachten blijven aanwezig ondanks dat de symptomen behandeld zijn.

Een klacht is een uiting van jouw lichaam dat er een disbalans is ontstaan. Die disbalans heeft een oorzaak. Vaak lopen mensen zo lang met een klacht dat de oorzaak lastig te herleiden is. Het is dan echt een zoektocht om uit te vinden waardoor de klacht, waar nu hinder van ervaren wordt, is ontstaan. Deze zoektocht ga ik graag met je aan, maar dit vraagt van jou ook dat je eerlijk naar jezelf durft te kijken.

Voetreflextherapie is een hele fijne manier om je lichaam tot ontspanning te laten komen. Daarin ligt de ruimte om het zelfherstellend vermogen dat we allemaal bezitten te activeren.

Maar je voeten geven ook veel prijs over jouw persoonlijkheid. De persoonlijkheid die je laat zien, maar ook degene waar je zelf misschien nog geen kennis mee gemaakt hebt of die je eigenlijk liever niet op de voorgrond hebt. Uit eigen ervaring weet ik dat daar de sleutel ligt naar meer inzicht in jezelf en van daaruit naar verbetering van je klacht. Durf je het aan?

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg.

Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).