Adverteren werkt!

column

Power Walking lessen volgen?

Power Walking lessen volgen?

01-07-2021

In onze praktijk vinden wij een gezonde leefstijl erg belangrijk, daarom kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor PowerWalking lessen.

voor een gezonde leefstijl...

Power Walking is krachtig wandelen, het wordt ook wel conditioneel wandelen genoemd. Dit komt doordat het tempo doorgaans rond 7 km per uur ligt. Door dit tempo, waarbij je ook je armen krachtig beweegt, worden veel spieren tegelijkertijd actief. Je hartslag gaat hierdoor omhoog waardoor je conditie beter wordt. Je ademhaling wordt dieper, de zuurstoftoevoer vergroot en de bloedsomloop wordt geactiveerd. Het calorieverbruik kan hierdoor oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

Deze sportieve training duurt doorgaans 60 minuten en wordt afgewisseld met kracht-, balans- of mobiliteitoefeningen die ervoor zorgen dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Power Walking is een simpele manier om meer te bewegen, af te slanken en gezond te blijven. Het wordt gezien als de perfecte work-out om fit te blijven. Iedereen kan meedoen, het geeft geen overbelasting aan de gewrichten, waardoor blessures uiterst zeldzaam zijn. Power Walking is de oplossing voor mensen die op een natuurlijke manier hun gezondheid willen verbeteren en weer slank en fit willen worden.

Alle voordelen van Power Walking hier nog eens op een rijtje


• Geschikt voor alle leeftijden
• Vermindert de kans op hart- & vaat- ziekten
• Heeft een bloeddrukverlagend effect
• Helpt het lichaamsgewicht gezond te houden
• Verbetert het algemene uithoudingsvermogen en de fitheid
• Versterkt de spieren
• Vermindert de kans op diabetes
• Vermindert depressies
• Het is laagdrempelig.

Met de juiste voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren.

Voeding is niets anders dan informatie voor je cellen en genen. Na iedere maaltijd past jouw lichaam zich aan op basis van de voeding die het krijgt aangeboden. Voeding kan afbreken of opbouwen, ondersteunen of irriteren.

Wil je met de juiste balans in je voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren? Ik geef je allerlei tips, om een gezond leven lekker te maken.

Er is een beginners en gevorderden groep. Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Praktijk voor Orthomoleculaire Voeding & Bioresonantie | Bruggen 8-A, Rosmalen | 06-46114345 info@stronghealthrosmalen.nl www.stronghealthrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).