bruisende zaken

Kwalitatief goede kinderkleding voor een betaalbare prijs

Kwalitatief goede kinderkleding voor een betaalbare prijs

01-09-2021

Melissa zit al jaren in de kleding business. Onder de naam Boutique Sparkle riep ze een webshop in kinderkleding in het leven. Ze miste echter het contact met de kinderen en hun ouders. In juli 2021 opende ze dan ook een winkel op een centrale locatie aan De Driesprong in Rosmalen.

Leave a little Sparkle wherever you go!

In een recordtijd van nog geen twee weken is het bestaande pand omgetoverd tot een stijlvolle boetiek. “De uitstraling is compleet veranderd”, vertelt Melissa enthousiast. “De ruimte is licht en open en heeft een warme, huis- elijke sfeer. Er zijn verschillende hoekjes met allerhande speelgoed gecreëerd waar de kids zich kunnen vermaken. En ook voor papa en mama is het fijn shoppen. Sommige kinderen willen hier niet eens meer weg, dan hebben we het toch goed gedaan?!”

Baby’s, kinderen én tieners

Boutique Sparkle verkoopt kinderkleding van maat 56 tot en met maat 176. Uiteraard mag ook ‘Mommy & Me’ kleding niet ontbreken. “We kiezen bewust niet voor de grote merken, maar voor betaalbare merken als Zero en Yoyo. We willen laten zien dat kwalitatief goede kinderkleding echt niet duur hoeft te zijn. Het is een uitdaging om een mooie, unieke collectie samen te stellen, met alle mogelijke stijlen: van een stoere meid tot een klein poppedijntje. We adviseren bovendien graag hoe je bepaalde items met elkaar kunt combineren tot de perfecte outfit.”

En meer!

Naast kinderkleding vind je bij Boutique Sparkle ook accessoires als schoenen, riemen, haarbandjes en strikjes. “In het kader van ‘back to school’ hebben we tevens een leuke verzameling tassen, bekers en meer. Verder bedrukken we zelf allerhande producten, zoals geboortekussens en gedenkdozen.”

For a little Sparkle ‘Leave a little Sparkle wherever you go!’ is niet voor niets het motto van Boutique Sparkle. “Als een kind hier blij en zelfverzekerd de winkel uitgaat, hebben wij ons doel bereikt!”

Neem eens een kijkje op www.boutique-sparkle.nl

De Driesprong 26A, Rosmalen | info@boutique-sparkle.nl | 06-25574648 boutiquesparkle.nl kids_boutique_sparkle_

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).