bruisende zaken

Als je even wat hulp nodig hebt…

Als je even wat hulp nodig hebt…

01-09-2021

Iedereen loopt weleens ergens tegenaan in het leven. Onzekerheid, stress, piekeren, perfectionisme, somberheid, eenzaamheid of verlieservaringen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit. Veel belemmeringen kun je zelf overbruggen, maar soms loop je vast en weet je niet goed hoe je verder moet. “En dan kan ik helpen”, vertelt Marjon Huijbregts – de Koning, eigenaresse van Praktijk ZiZ. “Ik ga samen met jou op zoek naar je krachten en mogelijkheden en naar hoe je je situatie kunt verbeteren.”

Hoewel ze haar praktijk ‘pas’ begin dit jaar opende, beschikt Marjon al over heel wat ervaring als het om het begeleiden van mensen gaat. “Ik heb jarenlang gewerkt in de hulpverlening. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het hoger beroepsonderwijs. Als docent Social Work haal ik veel energie uit persoonlijke gesprekken met studenten. Dit, gecombineerd met de nodige eigen ervaringen, liet mij inzien wat ik het liefste doe: mensen ondersteunen bij hun persoonlijke omstandigheden. Iets wat ik na het volgen van een coachopleiding nu ook vanuit mijn eigen praktijk doe.”

ZelfInZicht

Na een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek volgt een intake. In de sessies daarna coacht Marjon je stap voor stap richting jouw doel. “Ik help je inzicht te krijgen in wie jij bent, wat jij belangrijk vindt, wat jij wilt en hoe je dit kunt bereiken. Hierbij maak ik gebruik van diverse methoden, waaronder oplossingsgericht coachen. Mijn uiteindelijke streven is dat je zelf weer verder kunt. Als we dat hebben bereikt en ik merk dat je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn zijn gegroeid, dan is dat de mooiste beloning voor mijn werk die er is.”

Trainingen Naast de coachingstrajecten biedt Marjon ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen. “Tijdens een training doe je in groepsverband kennis op en ontwikkel je vaardigheden met betrekking tot een bepaald thema.” Benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op www.praktijkziz.nl.

Marjon Huijbregts – de Koning | Vonkenwaard 7, Den Bosch | 06-24789689 | www.praktijkziz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).