Adverteren werkt!

bruisende zaken

Stop huidveroudering met Meta Therapy

Stop huidveroudering met Meta Therapy

01-09-2021

Nanneke van den Berg werkt al van jongs af aan in de drogisterij/parfumerie branche. In 2013 stortte ze zich op het aanbrengen van OPI gelcolor. Inmiddels heeft ze een bloeiende salon aan huis, waar ze zich sinds drie jaar ook richt op huidverbetering en huidverjonging met Meta Therapy behandelingen van Dermatude.

“Via een artikel in de Linda kwam ik deze anti-aging behandelingen drie jaar geleden op het spoor”, vertelt Nanneke. “‘The Facelift Alternative’ was de aankondiging, 100% natuurlijk, veilig en effectief. Ik dacht ‘dat wil toch iedereen’?” Maar Nanneke, die gediplomeerd schoonheidsspecialiste is, wilde zeker weten dat de therapie die belofte ook waar kon maken. “Ik heb zelf eerst vijf behandelingen ondergaan. Toen was ik verkocht. Meta Therapy is bewezen effectief, zo komt uit onafhankelijk onderzoek naar voren.”

Huidverjonging van binnenuit

Hoe werkt het precies? “Dermatude Meta Therapy is een schoonheidsbehandeling voor huidverbetering van binnenuit. Met een speciaal apparaat maak je microperforaties op de juiste huiddiepte in de huid, wat de doorbloeding en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Actieve werkstoffen die je aanbrengt, worden zo in de juiste cellaag gebracht. De gelaatsbehandeling focust op algehele huidverbetering en verjonging. Je krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een mooie glow.”

Perfectionistisch en gedreven

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van acht behandelingen geadviseerd. “Om de resultaten te behouden is het raadzaam de behandeling om de vier tot zes weken te herhalen. Ik ben een perfectionist en zeer gedreven om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken dat voldoet aan de wensen van mijn klanten. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd voor iedere behandeling. Het is super leuk om mensen daarmee blij en enthousiast te kunnen maken!”

Cadeautje voor jou: Bij je eerste Dermatude Meta Therapy behandeling 30% korting of een gratis OPI gelcolor behandeling

Zeewaardin 8 | 5236 EG Den Bosch (Empel) | 06-83691195 | info@beautybyindigo.nl | www.beautybyindigo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).