Adverteren werkt!

Column

Tijd voor een nieuwe start

Tijd voor een nieuwe start

01-09-2021

De vakantie zit er voor de meeste mensen weer op en het nieuwe schooljaar is begonnen. Tijdens de vakantie heb je waarschijnlijk niet zo gelet op gezonde voeding. En de hele corona periode ervoor misschien ook niet. Dan is het wellicht nu écht tijd voor een nieuwe start. Een goede gezondheid begint bij gezonder eten en meer bewegen.

Wil je graag een blijvende gezondere leefstijl aannemen en/of wat kilo’s afvallen, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op. Ik kan namelijk veel voor je betekenen. Na een intakegesprek en het bijhouden van een voedingsdagboek gaan we samen haalbare en concrete doelen opstellen.

Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen, krijg je op vertoon van deze pagina 50% korting op het intakegesprek. In plaats van € 60 betaal je nu slechts € 30. Neem je een pakket af van een intakegesprek en 10 consulten dan betaal je slechts € 385 in plaats van € 435.

“Als personal voedingscoach coach ik mensen die op zoek zijn naar een gezonder eetpatroon of graag een paar kilo willen afvallen. De weegschaal is een bijzaak. Het gaat erom dat mensen meer energie krijgen en lekkerder in hun vel zitten. De kilo’s volgen dan vaak vanzelf.”

Bel me eens voor een gratis telefonisch intakegesprek. De vervolgconsulten kunnen bij mij thuis plaatsvinden, in jouw eigen vertrouwde omgeving of online.

Gerstakker 7, ’s-Hertogenbosch 06-30195778 info@personalvoedingscoach.nl www.personalvoedingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).