Adverteren werkt!

column

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf

01-10-2021

We leven in een bijzondere tijd, we zijn misschien veel thuis maar heb je echt tijd voor jezelf? Merk jij dat je veel in je hoofd zit of regelmatig onrust ervaart?


Een massage kan je helpen om het denken los te laten en te voelen wat er in je leeft. Rust in je hoofd, voelen waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou echt belangrijk is.

In mijn praktijk wil ik met behulp van een massage je dit moment van rust en ontspanning bieden.

Elke massage is anders aangezien ieder mens ook anders is. Ik werk vanuit een holistische visie en ga altijd eerst het gesprek aan over wat de vraag of klacht is. Ik vind het belangrijk om connectie te maken en stem samen met jou af welke massage het beste past. Of je nu komt met een vraag of puur ter ontspanning, ik sta met oprechte aandacht voor je klaar.

Een massage kan je helpen om het denken even los te laten en te gaan voelen wat er in je lichaam leeft. Iets wat Diana Hoogenraad ooit zelf ervaarde en wat ze nu met anderen wil delen. Vandaar dat zij enkele maanden geleden haar eigen massagepraktijk opende: Massagepraktijk Mana.

Wil jij iemand anders een massagebehandeling
cadeau doen?
Op www.massagepraktijkmana.nl 
kun je een massage cadeaubon bestellen.

De Brigantijn 24, Rosmalen | 06-51002247 | www.massagepraktijkmana.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).