Adverteren werkt!

Column Kitty Wolf

Darmspoelingen voorkomen
heel veel shit!

Darmspoelingen voorkomen
heel veel shit!

01-10-2021

Net als het schoonhouden van je afvoerputje van de wasbak. Als je het afwaswater doorspoelt zonder zeef, dan raakt die zwanenhals op den duur vol. Water loopt minder goed weg en er komt een rare geur naar boven.

Ditzelfde gebeurt in ons spijsverteringssysteem. Als de afvoer vol komt te zitten, dan gaat daar een rottingsproces plaatsvinden waardoor we een stinkende adem of stinkende scheetjes kunnen krijgen. Gasvorming, opgeblazen buik, obstipatie en dat wordt van onprettig alleen maar erger. Dat is een juist moment om die afvoer eens door te spoelen. Niet met een Kärcher natuurlijk, nee heel simpel met een hoge darmspoeling. Dit voorkomt echt heel veel shit, zowel fysiek als emotioneel. 
Na een goede eerste kuur van 3 spoelingen in 1-2 weken, ben je al heel veel ballast kwijt. Daarom heet het naar de wc gaan ook ontlasten, het ontdoen van de lasten die je met je mee draagt.

Je lichaam zit zo mooi in elkaar! Op het moment dat we emoties vasthouden, dan slaat dat op de darm, bijvoorbeeld links beneden. 
Dat is de hoek van controle vasthouden. Rechts beneden zit ons verleden. Alles wat we in het verleden hebben meegemaakt en bij ons dragen, zit daar en kan op een bepaald moment vervelend opgeblazen en soms pijnlijk aanvoelen als je erop drukt.
Darmspoelingen zijn zooooo oud……en tegelijkertijd ook zoooooo efficiënt. Neem eens een kijkje op coloninbalance.com en kijk daar naar het filmpje van Dr Shinya. 

Mocht je naar aanleiding van dat filmpje overtuigd zijn dat hoge darmspoelingen iets voor jou zijn, bel me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of boek nu met € 40,00 korting.


Kitty Wolf is al zeventien jaar darmexpert. 
Zij is de grondlegger van 
het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk.
Al zeventien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt 
zij het merendeel van de darmtherapeuten op 
in Nederland en de rest 
van Europa.

Zandstraat 13
5391 AL Nuland
 06 - 52 06 36 42www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).