Adverteren werkt!

bruisende zaken

De vreugde is groot… net als de angst

De vreugde is groot… net als de angst

01-10-2021

Een vrouw (35) zoekt me op. Een paar weken geleden had ze een positieve zwangerschapstest in handen. Ze is dolblij. Het stel verlangt al een tijdje naar een broertje of zusje voor hun zoon. Direct slaat ook de bezorgdheid toe. Wat als het weer mis gaat? Hoe groot is die kans? De vrouw houdt haar zwangerschapskwaaltjes angstvallig in de gaten. Lijken die nou af te nemen? Tegen beter weten in speurt ze Google af.

Eindelijk is het dan zover: de eerste echo. De verloskundige lijkt een eeuwigheid te zoeken. Ineens is daar een klein knipperlichtje. Het hartje klopt! Het stel gaat opgelucht naar huis. Toch speelt de volgende dag de twijfel alweer op. Er kan nog zoveel mis gaan.

Rollercoaster

Een zwangerschap betekent voor veel mensen genieten van een bijzondere tijd. Toch zijn er ook veel vrouwen en mannen die in deze periode verdriet, angst, schuldgevoelens of boosheid ervaren. Als er complicaties optreden of wanneer je een miskraam hebt doorgemaakt, kan het moeilijk zijn om onbezorgd van een (volgende) zwangerschap te genieten. Je omgeving kan het lastig vinden om je zorgen en gevoelens te begrijpen. Mogelijk voel je je alleen en leeg, of stoor je je aan anderen die wel onbevangen lijken te genieten. Herken je jezelf hierin en wil je ook hulp om grip te krijgen op je gedachten en gevoelens? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Trainingen Naast de coachingstrajecten biedt Marjon ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen. “Tijdens een training doe je in groepsverband kennis op en ontwikkel je vaardigheden met betrekking tot een bepaald thema.” Benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op www.praktijkziz.nl.

Marjon Huijbregts – de Koning Vonkenwaard 7, Den Bosch 06-24789689 www.praktijkziz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).