Adverteren werkt!

bruisende zaken

Jij mag er zijn...

Jij mag er zijn...

01-10-2021

Ons Kindbureau biedt dag- en buitenschoolse opvang en peuter-arrangementen. Kinderen van 0 tot 14 jaar kunnen terecht op 8 locaties in Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch en Vlijmen. Wij doen er alles aan om expert en autoriteit te zijn in een doorgaande ontwikkellijn van het kind. Daarom werken we nauw samen met onderwijs en ouders. Samen beheersen we de kunst van optimaal opgroeien!

Leren en denken door te doen

Je kind heeft alles in huis om zichzelf en de wereld te ontdekken. Het uit zijn ervaringen in honderd talen (praten, dansen, zingen, verven, kleien enzovoort). In een uitdagende of uitnodigende leeromgeving worden fantasie, nieuwsgierigheid en verwondering geprikkeld. Denken en leren vindt bij kinderen vooral plaats door te doen. Onze pedagogische medewerkers geven de kinderen alle kansen om te spelen. Ze lokken spel uit door materialen en de inrichting van de groepen af te stemmen op de leeftijd en behoeftes van de kinderen. We maken bijvoorbeeld veel gebruik van ‘open’ spelmateriaal. Dit is materiaal waar vooraf geen doel aan gesteld is. Ze kunnen ermee spelen, onderzoeken en experimenteren.

Kijk voor de verschillende opties en pakketten op de website van Ons Kindbureau.

Ga voor informatie naar: www.onskindbureau.nl
Wij zijn ook te volgen via Facebook en Instagram:
 Ons Kindbureau-kinderopvang
 Ons Kindbureau-kinderopvang


“Niemand is zoals jij! Met ieders kwaliteit, werken aan de toekomst”
is de visie van kindcentrum de Groote Wielen

Spirealaan 8, Rosmalen | www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 8511155

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).