Adverteren werkt!

Column

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt.

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt.

01-11-2021

Klachten houden na een periode van ziekzijn wordt als erg vervelend ervaren. De ziekte periode is afgesloten en je wil weer gewoon functioneren als voorheen.

Een ziekte doormaken vraagt veel van je lichaam, als we ziek zijn wordt ons lichaam gereinigd van afvalstoffen die we bewust en nog vaker onbewust tot ons genomen hebben. Nemen we in de tijd waarin we momenteel leven wel voldoende ruimte om ziek te zijn? Gun jij je zelf die ruimte maar wordt deze ruimte je ook gegund vanuit je werkgever of je directe omgeving? Onderdruk je gemakkelijk ziekteverschijnselen met medicatie zodat je je weer wat beter voelt? Wanneer ben je eigenlijk weer fit genoeg om je dagelijkse leven weer op te starten? En wat was eigenlijk de onderliggende oorzaak dat je ziek geworden bent?

In alle rust je ziekzijn ervaren is iets wat we niet gewoon vinden in onze maatschappij. We staan dagelijks onder druk om te blijven presteren waardoor ziek nooit goed uitkomt en eigenlijk ook zo snel mogelijk weer voorbij moet zijn.

Heb je klachten overgehouden aan een periode van ziekzijn gun je dan de ontspannende werking van een behandeling voetreflextherapie, je zult merken dat je energie weer gaat stromen waardoor jouw lichaam weer meer bij zichzelf kan komen.

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg. 
Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).