Adverteren werkt!

column

Werken bij Ons Kindbureau? Jazeker!

Werken bij Ons Kindbureau? Jazeker!

01-11-2021

Ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang? Bij Ons Kindbureau kun je rekenen op een professionele en dynamische werkomgeving met ruimte voor creativiteit en vernieuwing.

Ons Kindbureau heeft diverse locaties met verschillende visies waardoor er voor ieder wat wils is. Kom jij jezelf voorstellen? Maak een afspraak met een van onze locatiemanagers en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat! Wie weet is er een goede match tussen jou en Ons Kindbureau en kunnen we je binnenkort verwelkomen in ons team. 

‘Ik geniet elke dag van het werken met de kinderen en mijn collega’s op de groep. Iedere dag is weer anders en vol nieuwe ontdekkingen voor zowel de kinderen als onszelf. De visie die wij uitdragen spreekt mij erg aan en iedere dag leer ik ook daar weer over bij. We proberen van iedere dag een topdag te maken. Tevreden, blije kinderen zijn tevreden collega’s en uiteráárd tevreden ouders!’ 
Simone, 1,5 jaar werkzaam binnen Ons Kindbureau

‘Inmiddels ben ik ruim 9,5 jaar werkzaam bij Ons Kindbureau. 
Ik ervaar Ons Kindbureau als een fijne organisatie waar je door coaching en trainingen je talenten nog verder mag ontwikkelen. Door je wensen kenbaar te maken en in gesprek te blijven met elkaar is er voor iedereen een passend plekje binnen Ons Kindbureau. Op die manier ben ik doorgegroeid van pedagogisch medewerker naar assistent locatiemanager.’ 
Karin, 9,5 jaar werkzaam binnen Ons Kindbureau


“Niemand is zoals jij! Met ieders kwaliteit, werken aan de toekomst”
is de visie van kindcentrum de Groote Wielen

Spirealaan 8, Rosmalen | www.onskindbureau.nl | info@onskindbureau.nl | 073- 8511155

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).