Adverteren werkt!

Column

Afvallen met een blijvend resultaat

Afvallen met een blijvend resultaat

01-11-2021

Om een nieuw en gezond eetpatroon lang vol te blijven houden, is het belangrijk om op zoek te gaan naar balans. De 80/20 regel kan daarbij een houvast zijn. Op de doordeweekse dagen bijvoorbeeld kiezen voor gezond en in het weekend wat zondigen. Door af en toe te zondigen is je nieuwe eetpatroon namelijk veel langer vol te houden.

Daarnaast is het belangrijk om niet op dieet te gaan. Een dieet lijkt aantrekkelijk, doordat je vaak snel afvalt en dus snel resultaat ziet. Maar een dieet is slechts tijdelijk en de kans om terug te vallen in oude eetgewoontes is groot. Als je gewone producten blijft eten, dan is de kans op een blijvend resultaat veel groter.Tot slot is het belangrijk om haalbare en duidelijke doelen op te stellen. Door met kleine stappen te beginnen, boek je uiteindelijk meer resultaat dan wanneer je direct het hele roer omgooit.

“Als personal voedingscoach coach ik mensen die op zoek zijn naar een gezonder eetpatroon of graag een paar kilo willen afvallen. De weegschaal is een bijzaak. Het gaat erom dat mensen meer energie krijgen en lekkerder in hun vel zitten. De kilo’s volgen dan vaak vanzelf.”

Bel me eens voor een gratis telefonisch intakegesprek. De vervolgconsulten kunnen bij 
mij thuis plaatsvinden, in jouw eigen vertrouwde omgeving of online.

Gerstakker 7, ’s-Hertogenbosch
 06-30195778 
info@personalvoedingscoach.nlwww.personalvoedingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).