Adverteren werkt!

bruisende zaken

Age natural, age beautiful

Age natural, age beautiful

01-12-2021

Nanneke van den Berg van Beauty by Indigo is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging op natuurlijke wijze. Na een zorgvuldige zoektocht kwam zij uit bij een anti-ageing behandelmethode met bewezen werkzaamheid: Dermatude Meta Therapy.

Dermatude = de perfecte oplossing

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt. Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid, geeft de huid een ongeëvenaarde gezonde glans en is bewezen effectief.

vEffectiever dan een reguliere behandeling

anneke: ‘Er zijn veel behandelingen op de markt die je kort een goed resultaat geven. Ik wilde iets met een meer blijvend resultaat. Effectiever dan een reguliere beautybehandeling, maar minder ingrijpend dan chirurgie. Dermatude is een totaalconcept dat huidveroudering aanpakt vanaf 25 jaar. En bovendien met een klinisch bewezen werkzaamheid.’

Dankzij de behandelmethode van Dermatude wordt de huid zélf aan het werk gezet. Al na 1 behandeling voel en zie je resultaat. Na een reeks behandelingen is het resultaat vaak verbluffend. Nanneke: ‘Ik was aangenaam verrast na de eerste behandeling en absoluut overtuigd toen ik mijn huid zag na vijf behandelingen. Toen wist ik: hier maak ik mijn klanten blij mee!’

Cadeautje voor jou: Bij je eerste Dermatude Meta Therapy behandeling 30% korting of een gratis OPI gelcolor behandeling

Zeewaardin 8 | 5236 EG Den Bosch (Empel) | 06-83691195 | info@beautybyindigo.nl | www.beautybyindigo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).